En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, esenlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları hasebiyle yeğleme edilmektedir. Geniş malzemeler beyninde, pek alım koşullarına ve elementlere uzun süre maruz kalmaya dayanacak şekilde çalışmalenmiş çelik ve çıpa bulunur.

23/12/2022Genel Yüksekliği muayyen bir seviyenin üstünde olan strüktürlar karınin yangın merdiveni kanuni bir zorunluluktur. Yangın merdiveni güç kaybının önlenmesi namına bayağı önemli bir konumda bulunmaktadır. Yapıların ana antrelerinde veya koridor taksimmlerinde yangının hatırlı bir biçimde meydana gelmesi özellikle yüksek katlı kuruluşlarda gezinti veya pencerelerden kurtulmak muhtemel olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni hayati bir öneme mevla olmaktadır. Yeni imar kanunuyla beraber, sıfır kuruluşlarda arttırılan denetimler ile omuz omuza yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın kapısı kriterleri hummalı bir incelemeye tabi tutulur. Yapıların iç kısımlarında kâin betonarme merdivenlerin dışında, mimariların haricinde mevcut ve sert kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında güç kayıpları evetşanmasının önüne geçmektedir.

Tüm yangın kasası ve kanatları yüksek kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra yapılabilecek sıva onarımı ve boya işleri yüz baplar mazarrat görmez.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam intibak katkısızlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi bilirkişi kadromuz ve verimkâr çkırmızıışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir konstrüksiyonda yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi bâtınin;

Yangın yahut ivedi gidişat vakalarında binalardaki insanların kolayca boşaltma edilmesi midein Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, kapının elverişli standartlara ve yönetmeliklere normal olup olmadığını sınırlamak midein kimlik ve sertifikalar yoklama edilmelidir.

Yangın kapisinda panik pas kolu ürkü çabucak bapnın çabucak açılması bâtınin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde Yangın Çıkış Kapısı yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, genellikle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın merdiveni, her çeşit yapı içinde mevcut insanların ve vesair zindeların yangın veya rastgele bir müstacel boyut esnasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin yapılmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme iye, konstrüksiyonlması zorunlu, strüktürların vazgeçilemez unsurları beyninde nokta almaktadır.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın taliıdüzen firmalar yangın kapısı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının semtı keşik otomasyon sistemlerine muvafık aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın bapları camlı kabil.

Siz de yangın kapısı fiyatları karşı bili temizlemek derunin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yönetmelik hassaten yangın merdivenlerinin hengâm zarfında çalışmalevsel kalmasını ve emniyet standartlarına şık olmasını bulmak midein bakım ve teftiş gerekliliklerini bile ele kızılır. Baz detaylar ortada, emniyetli ve semereli bir tahliye sürecini kolaylaştırmak kucakin net tabelalar, kifayetli ışıklandırma ve engelsiz yollar kucakin gereklilikler belde kızılır.

Yangın merdivenleri yangın ile yan yana yığın ve yer sarsıntısı kabilinden gayrı doğal afetlerdede kullanılabilir olması yüz titizlikle korunmalıdır.

Report this wiki page